Loading...
Asle 2024 (1)

Asle Beck // Kulturbanken

En av Norges mest folkekjære artister kommer tilbake til Kulturbanken!
Asle Beck er mer i vinden enn noensinne! I 2023 kom han med flere nye låter. Den første 12. mai, i forbindelse med at han holdt en utsolgt konsert forestilling på selveste Chat Noir i Oslo.
Asle Beck har fôret oss med folkekjære låter i mange år, og den mest kjente, Skur 55, har blitt covret av flere artister i Norge. Han har så langt gitt ut tre kritikerroste album og har de siste årene jobbet med artister som bl.a. Rita Eriksen, Jahn Teigen, Amund Maarud, Øivind Elg Elgenes, Vidar Busk, Unni Willhelmsen, Rolf Løvland, Marian Aas Hansen, Petter Baardli, Trond Granlund, Bjølsen Valsemølle, Trond Ingebrigtsen, Chris Medina og Jace Everet.
Hans siste album Bruvoll Hotell ble et av de mest solgte album i Norge høsten 2017, og gikk rett inn på 10 plass på VG Lista Topp 40. I februar 2022 holdt han to utsolgte konsert på Lillestrøm Kultursenter sammen med verdenskjente Chris Medina.
Asle har et dedikert publikum som bare vokser for hvert eneste år. Han har et unikt fortellertalent som gir seg til kjenne i de nære tekstene hans, og en stemme man kjenner igjen etter første strofe.

Dato

22 mar 2024
Expired!

Tid

20:00

Mer info

Billetter

Sted

Kulturbanken Kreti & Pleti
Billetter

Her holder vi til

Kulturbanken
Kreti & Pleti

Storgata 6
2050 Jessheim