Loading...
Boklansering (1)

Bokbad med Martine B. Mjelde

Martine Byrkjeland Mjelde (f. 1990) er en fotokunstner som brenner for temaet psykisk helse og åpenhet rundt dette. Etter mange år med psykisk sykdom er hun nå kommet videre. Å uttrykke seg gjennom bilder og tekst var til å begynne med en form for terapi, men er etterhvert blitt et virkemiddel i kampen for mer åpenhet, bryte tabu og for å skape dialog. Hun har holdt foredrag om sin historie og vært med på vandreutstilling med fotoutstillingen «Psyk».
Nå er Martine aktuell med boken DA DET STORMET SOM VERST!
Boken deg med på en reise i de aller dypeste bølgedalene, hvor intens fortvilelse og desperasjon er til å ta og føle på. Gjennom tekst og bilder illustreres det på en gripende måte hvordan livet med en utfordrende psykisk helse er og har vært. Brutalt ærlig bærer den frem budskapet og setter spor. Forfatteren blottlegger sin egenopplevde historie om det tabubelagt temaet. Boka ser tilbake på et liv fylt med mye ensomhet, trist – het og sorg, men også med håp om bedring og veien videre. Sårbart og modig treffer den deg med kraft helt inn i hjerterota.
Kulturbanken er stolte av å invitere til bokbad og boklansering med Martine Byrkjeland Mjelde! Hun bokbades av Håvard Paulsen, kommunikasjonsansvarlig i Fontenehus Norge.
Arrangementet er gratis.

Dato

10 feb 2024
Expired!

Tid

15:00 - 16:00

Sted

Kulturbanken Kreti & Pleti
Kulturbanken Kreti&Pleti

Arrangør

Kulturbanken Kreti&Pleti
Nettsted
http://kreti.no

Her holder vi til

Kulturbanken
Kreti & Pleti

Storgata 6
2050 Jessheim