Loading...
Seltzer 2

Bokbad med Thomas Seltzer

Vi er stolte over å presentere Thomas Seltzer på Kulturbanken!
Da rasende Trump-tilhengere en januardag i fjor stormet Den amerikanske kongressen for å hindre overføringen av presidentvervet til Joe Biden satt en hel verden med hakeslepp og trodde ikke sine egne øyne. Og på tv-nyhetene den kvelden sto anerkjente statsvitere og USA-eksperter og erklærte hvor sjokkert og overrasket de var – akkurat som de var da Trump vant valget i 2016.
Med NRK-dokumentaren I Hillary og Donalds bakgård som ble sendt kvelden før valget i 2016 var Thomas Seltzer en av ytterst få i verdens såkalte mainstream media til å forutse Trumps seier den gang, og han var heller ikke overrasket da han så scenene utspille seg i Washington DC den dramatiske januar-dagen i fjor.
Nå forteller han hvorfor han så dette komme, og hvor han ser sitt fedreland USA og det amerikanske prosjektet gå videre herfra. Det er ingen lystig fortelling, men desto viktigere pensum for enhver nordmann som gjerne vil forstå dette merkelige landet i vest vi alle trodde vi kjente så godt.
Thomas Seltzer har i tillegg til TV-serien UXA, nettopp kommet med den kritikerroste boken Amerikansk Karmageddon – Tanker om mitt fordømte fedreland.
Bokbader blir Tom Stalsberg og Øyvind Mo Larsen.
18-ÅRS ALDERSGRENSE
På dette arrangementet er det alkoholservering. Mindreårige tillates i følge med foreldre

Dato

02 mar 2023
Expired!

Tid

20:00

Mer info

Billetter
Billetter

Her holder vi til

Kulturbanken
Kreti & Pleti

Storgata 6
2050 Jessheim