Loading...
Brenn Bilde

brenn.

Kulturbanken er stolte over å presentere: BRENN!
De energiske Spellemann-vinnerne brenn. slapp nytt album i januar, og har spilt nær sagt sammenhengende siden da.
De elleville liveopptredenene har utvilsomt vært brenn. sitt kjennemerke, og i 2022 har de virkelig fått vist seg frem på de store scenene. Bandet har spilt på både Roskildefestivalen og Øyafestivalen, og det var de som blåste Øyafestivalen 2022 igang som første band ut på den store scenen. De høstet strålende kritikker for denne konserten!
Høsten markeres med ytterligere 19 datoer, og brenn. sier selv følgende om fortsettelsen av albumturneen “Vandrer på solskinn”: – Denne høsten skal vi overlevere oss selv til dere. Nå er det bånn gass tut tut på naboen type beats som skal blæstes ut av et PA nær deg. Neida, joda. Men denne gangen reiser vi til så mange steder vi bare klarer, og spiller de litt tettere stedene vi ikke nådde ut til sist gang, og spiller for dere vi ikke rakk å spille for sist ❤ I tillegg til to festivaler da, for ikke å glemme!! Det blir en god høst dette her. Det blir jo det. Vi elsker dere og vi elsker å spille.
Edvard og Rémy utgjør duoen brenn. De fikk sitt definitive gjennombrudd i 2019, og 2022 startet med et brak da brenn. slapp sitt andre album «Vandrer på solskinn» allerede 7. januar. Albumet er en maktdemonstrasjon uten like som viser en moden lekenhet rocken verdig, og er en ultimat oppfølger til debutalbumet «Elsker» fra 2019. «Elsker» skaffet brenn. deres første Spellemann-pris i kategorien «Årets rock». Med alle lovord og trilling av høye terningkast fra Norges samlede musikkpresse, skal man absolutt ikke se bort ifra at brenn. hanker inn ytterligere Spellemannspriser for «Vandrer på solskinn». På toppen av det hele er de også ansett som et av de beste livebandene vi har i Norge.
18 års grense!

Dato

03 des 2022
Expired!

Tid

21:00

Mer info

Billetter
Billetter

Her holder vi til

Kulturbanken
Kreti & Pleti

Storgata 6
2050 Jessheim