Loading...
Image

Christian Ingebrigtsen

Christian Ingebrigtsen er en av Norges mest folkekjære artister og har toppet listene her hjemme med låter som In Love With An Angel, Things Are Gonna Change og Adorable. Som medlem av popgruppen a1 har han i tillegg toppet listene rundt hele verden med slagere som Caught In The Middle, Everytime, Take On Me og Same Old Brand New You.
Vi gleder oss til lystige toner og allsang til kjente låter.
Han har både vunnet en Brit Award og en MTV award, har solgt over 10 millioner fysiske album, og er ifølge Guinness book of hit singles, blant de 500 mest suksessfulle artistene i Britisk liste-historie.
Ved siden av artistkarrieren er Christian også en travel låtskriver og produsent for en rekke kjente artister, og skrev og produserte bla.a. Norges bidrag til Eurovision Song Contest i 2020, med låten Attention, med Ulrikke Brandstorp og Kjetil Mørland.
Som skuespiller har han hatt roller som Marius i Oslo Nye Teater sin oppsetning av «Les Misérables», har stemmen i flere norske Disney utgivelser, som Flynn Rider i «To på rømmen» og «Min bror bjørnen», i tillegg til å være foredragsholder, aktiv MOT ambassadør, Compassion ambassadør og emneansvarlig i låtskriving for NLA høgskolen Staffeldtsgate.
I februar 2022 deltok han i finalen i den norske Melodi Grand Prix med låten Wonder of the World, som er den første singelen fra hans kommende soloalbum.

Dato

10 sep 2022
Expired!

Tid

19:00 - 20:15

Mer info

BILLETTER
Kategori
BILLETTER

Her holder vi til

Kulturbanken
Kreti & Pleti

Storgata 6
2050 Jessheim