Loading...
Gaute Storsve

Gaute Storsve Band + Kickoff

Det er Lokal Kulturuke 2024 og Foreningen Global Gathering Ullensaker er begeistret over å kunne invitere deg til et spesielt dobbelt-arrangement som garantert vil være både underholdende og inspirerende.
Del 1: Releasekonsert med Gaute Storsve Band kl. 19.00
Kvelden sparkes i gang med en energisk og fengslende releasekonsert av det anerkjente Gaute Storsve Band. Opplev nye toner og rytmer som garantert vil sette stemningen for resten av kvelden! Tittelen på årets album er Bebé K’awiil, som er inspirert av guder fra mayakulturen med en mesterlig mix av latin og nordisk jazz. Denne konserten er også en sjelden mulighet til å få høre bandet med vokalisten Patricia Morales.
Gaute Storsve – gitar
Petter Barg – bass
Vetle Larsen – trommer
Ingrid Berg Mehus – fiolin
Jørgen Mathisen – saksofoner
Angel Terry – perkusjon (foreløpig usikker)
Del 2: Kick-off / Årsmøte (ca kl. 20:00)
Etter konserten inviterer vi alle musikk- og samfunnsengasjerte sjeler til et kick-off møte for å diskutere og lære mer om Global Gatherings arbeid. Dette er en unik mulighet til å møte likesinnede, dele ideer, og bidra til våre kommende prosjekter. Vi ser dette som vårt “årsmøte” – en tid for refleksjon, inspirasjon og planlegging for fremtiden.
Kom og bli en del av vår spennende reise! La oss sammen skape en kveld fylt med musikalske høydepunkter og meningsfull dialog. Les mer om www.globalgathering.no her.
Det vil også bli salg av Bebé K’awiil på vinyl og CD.

Dato

14 mar 2024
Expired!

Tid

19:00

Mer info

Billetter

Sted

Kulturbanken Kreti & Pleti
Kulturbanken Kreti&Pleti

Arrangør

Kulturbanken Kreti&Pleti
Nettsted
http://kreti.no
Billetter

Her holder vi til

Kulturbanken
Kreti & Pleti

Storgata 6
2050 Jessheim