Loading...
Image

Hellbillies // Jessheimdagene 2022

Etter over 30 år på veien har Hellbillies en urokkelig status som et av landets aller beste liveband. Da bandet slapp sitt nyeste album «Blå dag», omtalte Dagsavisen dem treffende nok som «en del av den norske folkesjela».
Nå gleder legendene seg stort til å kunne møte sitt store publikum rundt om i landet igjen.
«Å reise rundt til kulturhus, klubber og festivaler her til lands, er noe av det beste vi vet, og det er noe vi virkelig har savnet under pandemien. Nå er vi veldig klare for å gi publikum over hele landet en skikkelig god konsertopplevelse igjen, og noen splitter nye låter med oss», forteller bandet.
Hellbillies har underholdt publikum i hver eneste krik og krok av Norge siden 1990.
Etter utallige turneer og plateslipp, høster legendene fortsatt fantastiske tilbakemeldinger fra både anmeldere og publikum. Da Norge stengte ned grunnet covid 19, hadde bandet akkurat startet sin meget utsolgte jubileumsturné, som skulle bli den lengste turneen i bandets historie.
Hellbillies har solgt over én million plater, og stadig nye generasjoner oppdager deres mange bidrag til den norske sangskatten. Et nylig eksempel på dette er stjerneskuddet Emma Steinbakken, som tolket Hellbillies-klassikeren «Eg glymer deg aldri» til NRK-suksessen Rådebank, og som toppet både radio- og strømmelister med «Jeg glemmer deg aldri» i lengre tid.
Hellbillies er som alltid anført av brødrene Aslag og Lars Håvard Haugen og innehar en energi og rutine som er en sann fryd å oppleve.
Dørene åpnes kl 18.00
Konsertstart kl 21.30
Billetten gjelder også for konsert med Onkel Tuka kl 20.00
18 års aldersgrense

Dato

19 aug 2022
Expired!

Tid

21:30 - 23:00

Mer info

BILLETTER

Sted

Jessheimdagene
Jessheim Torg
Kategori
BILLETTER

Her holder vi til

Kulturbanken
Kreti & Pleti

Storgata 6
2050 Jessheim