Loading...
Heroes 6 Fb

HEROES VI

Årets støttekonsert er dedikert til Fontenehuset på Jessheim og deres prosjekt Psykt Bra Fritid.
Arrangementet starter kl. 18.00. og vil bestå av konsert med artister som Mona Grytøyr, Mathilde og Per Arthur Taugaard, Ullensaker Spelemannslag, Guro Vikingstad, The Husbands med Vera og Mo Larsen & Skysskarene. Det vil i tillegg arrangeres en auksjon, hvor auksjonarius er Egil Nyhus. Kveldens vertinne, som skal lose oss gjennom arrangementet, er selveste Jørgine Massa Vasstrand!
Heroes har I løpet av seks år etablert seg som en økonomisk bidragsyter til gode lokale formål. Både profilerte og lokale artister har sammen med frivillige sørget for sårt tiltrengte midler til formål :Musikk for demente, Golden Child Charity, en musikkskole i en flyktningeleir i Libanon (initiert i Ullensaker).
I år har Heroes ambisjoner om å fylle Kulturbanken for å samle inn penger til nok et suverent formål: Fontenehuset i Ullensaker som ønsker å bygge opp fritidsaktiviteter for medlemmene utenom de tidene huset er åpent. Det er ikke avsstt penger til dette nyttige og viktige tlbudeti Fontenehusets budsjetter.
Det legges ut billetter i forskjellige prisklasser, så det er opp til deg hvor mye du vil støtte. Det vil i tillegg være mulighet til å vippse et beløp underveis.
Les Jessheimpuls’ artikkel her:
https://jessheimpuls.no/heltestotte-til-fontenehuset/
Det serveres alkohol på dette arrangementet. Ungdom under 18 må være i følge med foresatte

Dato

12 nov 2023
Expired!

Tid

18:00

Mer info

Billetter

Sted

Kulturbanken Kreti & Pleti
Billetter

Her holder vi til

Kulturbanken
Kreti & Pleti

Storgata 6
2050 Jessheim