Loading...
Josefin 2023

Josefin Winther // Under Kastanjetreet på Villa Sole

Kom og nyt en deilig ettermiddag med vakker musikk. Josefin Winter med band avslutter årets Jessheimdager
Bli med på en uforglemmelig opplevelse under kastanjetreet på Villa Sole! Den 20. august kommer hun tilbake til Villa Sole for å spille for oss igjen.
Josefin Winther turnerer med de to svært erfarne musikerne Ronny Yttrehus (gitar) og Reidar Frugård Opdal (keys), og sammen har de utviklet et sound som oppleves som stort og fyldig, samtidig som de boltrer seg i nærhet, spilleglede og spontanitet.
Hun er kjent for sin gripende tilstedeværelse og kraft på scenen, hvor hun kan fange et hvert rom alene med gitaren. Signaturen er intense liveopptredener, hvor hun rett som det er deler fra sine tanker og følelser. Dette gjør hun like gjerne med et smil om munnen som med en tåre i øyekroken
Med en av Norges mest spilte radiolåter har Josefin Winther introdusert seg selv som en nasjonal artist å regne med i årene som kommer. Siden sin debut i 2006 har hun høstet anerkjennelse for sine liveopptredener. Allerede som 19-åring fikk hun platekontrakt og debuterte samme år. Winther har siden den gang gitt ut seks studioalbum, høstet strålende kritikker og gjort suksess som låtskriver, blant annet med Norges vinnerlåt i MGP 2014. Den norskspråklige debuten [Uendelig lys. Uendelig mørke.] ble løftet frem som et kunstnerisk vendepunkt for henne. April 2020 fulgte hun opp suksessen på morsmålet, med EPen “Helt hel “. Denne mottok svært gode kritikker, og singelen “Fint å se deg her” ble A-l istet på NRK P1. Siden den gang har hun sluppet nok et album (2021) og kommer ut med en ny EP våren 2022 og hennes første engelskspråklige utgivelse på fire år høsten 2022.
Nå kommer hun til oss igjen

Dato

20 aug 2023
Expired!

Tid

16:00

Mer info

Les mer

Sted

Villa Sole
Trondheimsveien 69, 2050 Jessheim
Les mer

Her holder vi til

Kulturbanken
Kreti & Pleti

Storgata 6
2050 Jessheim