Loading...
Kate Gulbrandsen

Kate Gulbrandsen

Kate Gulbrandsen, Norges ukronede Eurovision-dronning, inviterer deg med dette showet med på en reise hvor du vil bli bedre kjent med hennes musikalske univers. I en akustisk setting gir hun publikum en unik mulighet til å bli kjent med historiene og mennesket bak sanger som Mitt Liv, Tårer i Paradis og Jeg ser deg.

Kate tar her et modig skritt bort fra Grand Prix-sirkuset hun har vært en elsket del av ved flere anledninger. Hun gir publikum en sjanse til å komme nærmere artisten, og for første gang, oppleve musikken hennes i en akustisk setting som virkelig får fram varmen i låtene.

I “Mitt Liv i musikken” deler Kate de mest personlige og rørende øyeblikkene fra sitt liv som artist, og gir et sjeldent innblikk i mennesket bak rampelyset. Dette er ikke bare en konsert, det er en følelsesladet reise gjennom Kates liv. Ledsaget av gode minner og varme låter laget av Kate selv, og av artister som har påvirket hennes musikalske retning.

Kate har alltid vært kjent for å trollbinde sitt publikum med sin kraftfulle stemme og sjelfulle tekster. Nå kan du oppleve hennes musikk på en måte som aldri før har vært mulig.

Bli med når Kate tar deg med på en uforglemmelig reise gjennom “Mitt Liv i musikken.

Dato

19 apr 2024
Expired!

Tid

20:00

Mer info

Billetter

Sted

Kulturbanken Kreti & Pleti
Kulturbanken Kreti&Pleti

Arrangør

Kulturbanken Kreti&Pleti
Nettsted
http://kreti.no
Billetter

Her holder vi til

Kulturbanken
Kreti & Pleti

Storgata 6
2050 Jessheim