Loading...
Image

KOKOWERK + Fetter Tom // Rocktober

KOKOWERK er et hardtslående garasje rock band fra Jessheim i Ullensaker med sjangere fra Fast Forward Rock til Skandinavisk Garasje Rock med ispedd Rock & Roll. Store helter for bandet er skandinaviske band som Gluecifer, Kvelertak og Hellacopters. Bandet ansees som et friskt pust og allerede med singlen “Gasoline” i januar 2018, ble de listet på Rock And Roll Music blog’s “Best New Music 2018” (UK).
Lytterskaren brer seg over hele verden, og i 2019 ble KOKOWERK et travelt liveband med mange giger innaskjærs.
2020 lå an til å bli enda bedre med flere giger på legendariske rockescener i Norge, gigs i Spania og support for up and coming svenskt rockeband.
Folka i bandet er:
Erik “Machine” (Vokal)
Vegard “El Copero” (Gitar/Vokal)
Kristian “Steady” (Gitar)
Marius “Masen” (Bass)
Terje “Teipen” (Trommer)
FETTER TOM
Årets Norske Rockecomeback !
FETTER TOM er Romeriksbandet som brått ble ble landskjent da de brant med huset til bestemora si på riksdekkende TV. Senere ble hiten deres ‘ Bestemors Hus ‘ stjålet av det mer kjente bandet Plumbo, som utga en noe mer dansbar coverversjon denne gamle norske rockeklassikeren til FETTER TOM. Nå er originalbandet bak endelig her igjen, med helt nye musikk 9 år etter de la opp. Så sørg for at du får med deg dette ganske så unike rockhistoriske comebackøyeblikket! For Live på scenen står originalen igjen og spiller de gamle gode FETTER TOM låtene vi husker, og deres nyutgivelse ‘Indianerne Ble Skutt’’. Og du kan si; ‘’Jeg var der da det smalt’’!
18 års aldersgrense

Dato

22 okt 2022
Expired!

Tid

21:00

Mer info

BILLETTER
Kategori
BILLETTER

Her holder vi til

Kulturbanken
Kreti & Pleti

Storgata 6
2050 Jessheim