Loading...
Krimkveld

Krimkveld med Milli og Brenna

Hvem var mennene i ransmiljøet som rystet Norge på 90-tallet? Hvorfor ble de sånn, og hvordan opererte de? Hvordan ble NOKAS-ranerne pågrepet, og hva var den egentlige grunnen til at Munch-ranet ble utført? Hva gikk egentlig galt i Baneheia-saken? Og hva gjør Lørenskog-saken så unik og komplisert? Hvilke spor jager politiet? Hva er de nyeste sporene i Orderud-saken?
Superspaneren Johnny Brenna og krimkommentatoren Øystein Milli har levd tett på de fleste store krimsakene de siste 20 årene. Denne kvelden åpner de opp om livet som politispaner og krimjournalist. De tar publikum med på innsiden av mysteriene som ryster og engasjerer oss alle. De utfordrer vedtatte sannheter, stiller ubehagelige spørsmål og deler raust av sine egne erfaringer. Avslutningsvis får publikum anledning til å stille ekspertene spørsmål.
Gled deg til en helaften med et unikt innblikk i ekte norsk krim – bak kulissene.
Johnny Brenna har til sammen 20 års erfaring fra politiet. Siden 2006 har han drevet sitt eget konsulentfirma innen personlig sikkerhet. Han er sertifisert instruktør innen ulike selvforsvarssystemer, tidligere prosjektleder for «Et tryggere Oslo» og er i dag prosjektleder for “EE – på avveie”. Han har også skrevet en rekke krimromaner sammen med Sigbjørn Mostue.
Øystein Milli har jobbet i VG siden 2001, først som krimreporter og så som krimkommentator, blant annet i podcasten Krimpodden. Han var programleder for NRK-serien “Gåten Orderud”, hvor han gikk opp gamle og nye spor i et av tidenes største drapsmysterier i Norge. Milli har fulgt de aller fleste krimsakene i Norge, og er en mye brukt ekspert i flere medier.

Dato

21 apr 2023
Expired!

Tid

20:00

Mer info

Billetter
Billetter

Her holder vi til

Kulturbanken
Kreti & Pleti

Storgata 6
2050 Jessheim