Loading...
Llc 1

Larsens Last Chance // Påskeblues

I tradisjonens tro så blir det påskeblues 1. påskedag med LARSEN’S LAST CHANCE!

LLC kan se tilbake på drøyt 35 år som band,og dagens besetning teller fortsatt flere som var med fra starten!

Frode Larsen – Vokalist, bassist og låtskriver i Larsen’s Last Chance (CD i -94) og Chicago Bound (CD på Blue Mood i -98). Plateutgivelser også i -02 (Jukeboxman) og i -07 (Hard luck and trouble). Har de senere årene turnert jevnlig med bandene Patey’s Pipe og Bryggerigangen Bluesband.

Espen A. Moen – Gjennom mange års turnering med mange ulike artister og band, etablerte Espen seg som en av Norges aller mest etterspurte blues-trommiser. Lista over freelance-oppdrag er lang, og han er også fast medlem i Tiger City Jukes.

Helge Hovland – En svært allsidig gitarist, som både live og på plate har backet et utall artister. Gjort utgivelser med bl.a. rockbandet Radionettes, og i flere omganger med i Andrej Nebbs DePress, samt Slagsvold for å nevne noe. Var med å starte Last Chance i 1987, i likhet med Espen og Frode.

Knut Erik Paulsen – Tidligere gitarist i rockbandet Popgun, og spiller også med
Oil City Slickers og i et prosjekt med Petter Baarli. Knut Erik har altså klar rock-bakgrunn, og i tospann med Helge har LLC to gitarister som utfyller hverandre sjeldent bra, noe mange også vil huske fra Garasjebandet, som var husband for torsdagsjam på Jessheim i en årrekke.

Brynjulf Blix – keyboardist også i Patey’s Pipe, men kanskje mest kjent fra Terje Rypdals ”Odyssey” på 70-tallet, bandet Alex, Susanne Fuhr Band og som studiomusiker i et utall prosjekter og plateutgivelser, i ulike genre. Har likevel sin musikalske bakgrunn i rhythm’n blues, og var tidlig ute i Skandinavia med Jimmy Smith-inspirert orgelspill.

18 års grense.

Dato

09 apr 2023
Expired!

Tid

21:00

Her holder vi til

Kulturbanken
Kreti & Pleti

Storgata 6
2050 Jessheim