Loading...
Odd Karsten

Odd Karsten Tveit BOKBAD

ODD KARSTEN TVEIT har dekket Midtøsten-kon­flikten i hele sin journalistkarriere. Han har vært NRK-korrespondent i midtøsten i flere perioder og har skrevet en lang rekke prisbelønte bøker om regi­onen. Med sin store kunnskap og rike kildetilfang er han en internasjonal kapasitet på Midtøstens moderne historie og konfliktens politiske betyd­ning og ringvirkninger.

I 2023 slapp han boken “Palestina. Israels ran, vårt svik” er den store historien om årene fra 1948, da Israel kom på kartet, frem til i dag.

Boka har mange nye avsløringer takket være Tveits unike intervjuer av forskere og journalister – en rekke av dem israelere. Tveit har også møtt israelske offiserer, diplomater, politikere og menneskerettighetsaktivister. Mer enn i tidligere bøker møter vi her en forteller som våger mer, og som er nådeløs i gjennomgangen av norsk og vestlig unnfallenhet i konflikten.

Odd Karsten Tveit bokbades av Bjørn Dahl.
Bjørn Dahl er forfatter og har reist mye i midtøsten. Han har jobbet mesteparten av sitt liv på Jessheim Videregående Skole som lærer i norsk, religion og historie.

Dørene åpnes 1830

Dato

11 apr 2024
Expired!

Tid

20:00

Mer info

Billetter

Sted

Kulturbanken Kreti & Pleti
Billetter

Her holder vi til

Kulturbanken
Kreti & Pleti

Storgata 6
2050 Jessheim