Loading...
Orango

Orango // Rocktober

Orango har lagt godt på ovnen og under lokket er trykket ikke lenger forsvarlig. Lokmotivet er klart, og nå må toget rulle videre. En slags naturlov. Det betyr ny plate, ny turné og en trio i kanonform.
Orangos eget brygg av småmøkkete rock, vestkystharmonier og groovy riff kommer aller best til sin rett på de tette og intime livescenene som Kulturbanken, og nå kommer de tilkake til Jessheim! Bandets åttende album – Mohican – slippes 7. oktober (Stickman Records/Division Records). I likhet med flere av Orangos tidligere utgivelser, hinter albumtittelen både hit og dit. Go figure. Det som er sikkert, er at trioen med Mohican gir ut sitt aller beste album til nå. De ti låtene parrer låtteft, overskudd, groove og go’ stemning, toppet med vokalharmoniene trioen roses for. Singelen «Running out of Reason» ble sluppet 2. september
Orango har finpusset og perfeksjonert sitt særegne rockebrygg for hvert eneste album, og live skuffer bandet aldri. De siste årene har bandet turnert mye utenlands, og har høstet lovord for sine konserter på Rockpalast, Freak Valley og Burg Herzberg, for å nevne noe. Nå gleder de seg til å innta Salt for første gang.
Orango:
Helge Bredeli Kanck: vokal og gitar
Trond Slåke: vokal og trommer
Hallvard Gaardløs: vokal og bass.
18 års grense.

Dato

29 okt 2022
Expired!

Tid

21:30

Mer info

BILLETTER

Sted

Kulturbanken Kreti & Pleti
BILLETTER

Her holder vi til

Kulturbanken
Kreti & Pleti

Storgata 6
2050 Jessheim