Loading...
Image

Oslo Plektrum

Oslo Plektrum er tilbake på Kulturbanken etter en forrykende konsert i fjor høst. Krafttrioen består av de rutinerte musikerne Espen Beranek Holm (gitar/vokal), Jan Swensson (bass/vokal) og Øystein Jevanord (trommer/ munnspill). Bandet serverer kontant og fengende rock med begge beina plantet i tradisjonen fra 70- og 80-tallet, men med et tidløst og humørfylt uttrykk.

Oslo Plektrum har en solid katalog med egenprodusert materiale med norske tekster, flere av dem skrevet i samarbeid med forfatter og komiker Are Kalvø. I tillegg byr de på et variert utvalg coverlåter av bl.a. ZZ Top, Billy Idol, Cheap Trick og David Bowie – i norsk språkdrakt. Det blir selvsagt gjenhør med Beraneks monsterhit «Dra te hælvete», og hver konsert avsluttes med paradenummeret Oslo Riffaton – et musikalsk langdistanseløp bestående av et trettitall legendarisk riff fra rockens hovedbibliotek.

Oslo Plektrum garanterer god stemning og lever alltid opp til mottoet sitt: Byens førende leverandør av lekre licks og røffe riff!

Dato

14 okt 2023
Expired!

Tid

20:00

Mer info

Billetter

Sted

Kulturbanken Kreti & Pleti
Billetter

Her holder vi til

Kulturbanken
Kreti & Pleti

Storgata 6
2050 Jessheim