Loading...
Rune

Rune Rudberg

For første gang kommer Rune Rudberg til Kulturbanken!
Etter det store gjennombruddet med «Ut mot havet» i 1988 og nærmere 200000 solgte solgte plater, var Rune det store popidolet i Norge. Og med oppfølgingsalbumet ”Vinger over Europa” fortsatte suksessen.
Det var først med det vanskelige tredjealbumet ”Lysene fra land” at pop-idol-perioden var over, og en normalisert hverdag var begynt.
Rune skiftet da gear fullstendig og ble fulltidsmedlem i dansebandet Scandinavia, der han var med i 3 perioder.
Rune har alltid vært en stor fan av countrymusikk, , og fra han ga ut albumet ”Tidevannsbølger” i 1995 har countryen stått i høysetet.
Med «albumet «Tro» i 2013 var han tilbake på førsteplass på VG lista og siden den gang har Rune Rudberg band hatt stor suksess som et av Norges beste liveband.
Han har vært med i Melodi Grand Prix 7 ganger, senest med «Alt det der» og Landeveiens Helter – som er et band han har på si sammen med Staysman, Dag Ingebrigtsen og Lars Erik Blokhus.
Dette ble en hit for Rune og er blant sangene som høster allsang på konsertene sammen med låter som «1001,1002,1003» , «Nå er det fredan igjen», «This is my life», «20 i hue» og nå senest «Skur 55 fra det nyeste albumet som heter «Labyrint» og som kom sommeren 2022.
18 års aldersgrense.

Dato

17 feb 2023
Expired!

Tid

21:30

Mer info

Billetter
Billetter

Her holder vi til

Kulturbanken
Kreti & Pleti

Storgata 6
2050 Jessheim