Loading...
Stephen Ackles

Stephen Ackles

Gjennom 42 år har Stephen Ackles etablert seg som Norges viktigste og mest kjente stemme innen roots-musikk. Med sørstatsblod i venene har han delt sin lidenskap og kjærlighet for rock ́n ́roll, gospel og blues på en upolert, ærlig og autentisk måte. Han er i besittelse av en av landets store signatur-stemmer, ren, kraftig og rå på samme tid. Resultatet er like originalt som det er nostalgisk.

Hans musikk har alltid vært inspirert av de store legendene, og han har også hatt gleden av å jobbe med storheter som Johnny Cash, Jerry Lee Lewis, Waylon Jennings og Chuck Berry, for å nevne noen. Han har også vært i studio og på turné med de fleste av Elvis Presley ́s musikere, og i Norge var han på turné med sin kritikerroste hyllest til Erik Bye da Korona-viruset la sin klamme hånd over musikkbransjen. 2022 gir endelig plass for videreføring av planlagte prosjekter, nye utgivelser og, ikke minst live-spilling igjen!

Som en del av The Fab-3 har Ackles sammen med Vidar Busk og Paal Flaata turnert Norge med over 400 hyllest-show til Elvis. Dette har resultert i flere plateutgivelser og glitrende kritikker. Hans tolkning av Satan på Trygdekontoret blir ansett som den beste musikalske TV-opptreden på norsk TV i manns minne.
Det påfølgende albumet ”For More Than Only Tonight”, åpnet hans musikk for et langt større publikum, og er av kritikere og fans ansett som hans kanskje beste album gjennom karrieren.

Stephen har spilt i 42 år på små og store scener, på små mørke puber og på festivaler i Norge og over store deler av verden. Han har jevnlig vært et kjent og kjært fjes fra TV, har spilt teater, film, og gitt av sitt talent til veldedighet. Uansett hvor du hører han, med stort band, med gitarist eller alene ved pianoet, får du oppleve det særegne soundet som er en del av magien rundt Stephen Ackles.

Dato

22 sep 2023
Expired!

Tid

20:00

Mer info

Billetter

Sted

Kulturbanken Kreti & Pleti
Kategori
Billetter

Her holder vi til

Kulturbanken
Kreti & Pleti

Storgata 6
2050 Jessheim