Loading...
Image

Stina Stenerud & her soul replacement

Stina Stenerud & her Soul Replacement byr på egenkomponert skandinavisk soul i et moderne lydbilde – med en helt egen vri! Med en utilslørt forkjærlighet for soulens eldre røtter, inviteres du med på en energisk, usminket og leken reise gjennom soul, funk og gospel!
Stina Stenerud startet sitt vokale virke innenfor blues og jazz, og etter hvert følte hun en sterk trang til å fronte eget prosjekt med egne sanger, noe som ble en realitet i 2008. Gitarist Stian Haslie ble med laget, og et par år etter debutplata «Kissing Fools» i 2009, ble også Kristian Wentzel fast mann bak tangentene. Med plata «Coming Home» i 2012, der singelen «Sing Like Me» ble listet på NRK P1, kan man si at Stina og bandet trygt fant veien hjem. Etter dette har bandet sluppet singlene «Stay by My Side» i 2015 og «Close Your Eyes» i 2016.
Stinas stemme er skapt for denne musikken; sprudlende energisk og rå når det kreves, men også med en varm og inderlig fargepalett. Gitarist Haslie er ikke bare en dyktig gitarist, men også en dyktig og produktiv låtskriver. Wentzel viderefører til gangs den totenske soularven som navnet hans underbygger. I tillegg drives det hele friskt, funky og solid fremover av Bo Berg (Ninjabeat, Urban Gardening) på bass og Ole Martin Thorset (Klondike) på trommer.
Dørene åpnes kl 19.00
18 års grense

Dato

23 sep 2022
Expired!

Tid

20:00 - 21:30

Mer info

BILLETTER

Sted

Kulturbanken Kreti & Pleti
Kategori
BILLETTER

Her holder vi til

Kulturbanken
Kreti & Pleti

Storgata 6
2050 Jessheim