Loading...
Husbands VÅr 24

The Husbands

THE HUSBANDS HAR NÅ RYKKA OPP OG BLITT HØGSTANDARD. Med god hjelp av vaskekte svenske Dag Pierre på gitar og vokal.

Dag Pierre er oppvokst i musikkmiljøet i Stockholm, hvor han spilte sammen med mange forskjellige band, som Tony Ellis Band, og var inspirert av afrikansk fusion, verdensmusikk og artister som Jukka Tolonen og Peps Persson. Han startet sin egen musikalske karriere for 20 år siden med fokus på reggae og vestafrikansk musikk. Han har deltatt i ulike TV-opptredener med artister som Isust Thompson (singing sound system).

På 90-tallet var han gitarist i Tony Ellis Band (kollega til Peps Persson) og bidro til mange plateinnspillinger med kjente navn som Admiral P, Karpe Diem og Alan Walker.

Han var bandleder for Admiral P’s band i 10 år. Dag Pierre har også jobbet med Nordic Black Theatre og satt opp en rekke forestillinger av jamaicansk reggae-historie på Operaen. Den siste var “Hope Road 56” som ble spilt i februar 2024.

Mange av gutta i The husbands begynner å bli ugjenkallelig “vintage”. Hva er da mer naturlig enn å se bakover til ungdommen. Den gangen var alle radikale. Alle goder i inn og utland skulle deles rettferdig, og ingen skulle være slemme og utnytte andre. Og livets hovedfokus var ikke overflod av ting og opplevelser, men hygge med hverandre i enkle omgivelser. Så, et eller annet skjedde på vegen. Var det rett og slett olja som ødela? Men i musikken fra den gangen lever idealene. The Husbands vil derfor by på svensk prog fra 70- talet. Peps Person slo fast fakta for 50 år siden: Hög standard, vad fan är hög standard. vad ska du med bil och villa, när du mår så jävla illa? Nej, vi skojar. Alla kommer att må jävla bra efter den här konserten. På riktigt. Välkomna!

Konsertstart kl. 16.00

Dato

25 mai 2024
Expired!

Tid

16:00

Mer info

Billetter

Sted

Kulturbanken Kreti & Pleti
Billetter

Her holder vi til

Kulturbanken
Kreti & Pleti

Storgata 6
2050 Jessheim