Loading...
The Husbands M Frank

The Husbands

The Husbands slår igjen et slag for det flerkulturelle og integrering av musikalske innvandrere. Mange utlendinger klager over at det er vanskelig å få kontakt med oss nordmenn. Vi skal være kalde, avvisende og lite spontane. Vi i The Husbands kjenner oss ikke helt igjen i en slik beskrivelse. Vi opplever oss sjøl som sosiale, empatiske, antikolonialistiske og antirasistiske. Men som vi har lært i det siste, så er hvite middelaldrende menn, (om vi kan kalle oss det lenger ) ute av stand til å se seg sjøl utenfra.
Anyways; vi har altså laget et opplegg for nok en gjesteartist fra utlandet. Frank Bastrup Olsen kommer fra Danmark! og han spiller trombone!
Nå var Norge riktignok koloni under Danmark for en stund siden, men vi har mer penger enn dem nå, og vi har bytta «roller». For å komme vår gjest i møte har vi valgt et repertoar uten tekster for å unngå for mange språklige misforståelser. Frank har dessuten det største og blankeste hornet, og vi har valgt musikk med et begrensa antall akkorder for å minimere surr der også. Vi kommuniserer greit og bruker mange engelske ord innad i bandet. Spesielt som titler på groovy, jazz and funky music.
Men, Frank spiller lekkert, så det blir en fornøyelse å høre på.
Foruten Frank kommer forhåpentligvis Petter Barg, Kjetil Lilleaas, Vegar Storsve, Roger Rønning, Gudmund Bratlien og Arne Engelstad tidsnok til settet og spiller med kl. 16.00 på lørdag 20. mai.

Dato

20 mai 2023
Expired!

Tid

16:00

Mer info

Billetter
Billetter

Her holder vi til

Kulturbanken
Kreti & Pleti

Storgata 6
2050 Jessheim