Loading...
Trang Fødsel

Trang Fødsel // Under Kastanjetreet på Villa Sole

Trang Fødsel under kastanjetreet – det begynner nesten å bli en tradisjon! Vi tjuvstarter Jessheimdagene 9. august!
Det er få band som har bidratt med så mange norske hits som Trang Fødsel. Låter som «Kursiv», «Drømmedame», «Hippie» og «Fredag» er blitt allemannseie med melodier og vokalharmonier som sitter rett i øret, og ikke minst med de lune og ironiske tekstene.
Trang Fødsel har klart kunststykket å ta den norske folkesjelen på kornet. De slo igjennom med «Kursiv», som fylte alle Norges radioer en gang i 1997, og ble raskt kjent som eminente entertainere som fylte konsertsaler og festivalscener fra Lindesnes til Longyearbyen. Siden debutalbumet Hybel har bandet gitt ut fem plater, inkludert samleplata De Aller Beste.
Å oppleve Trang Fødsel på konsert er alltid en fest, med en perlerad av låter du kan – enten du er klar over det eller ikke. Vokalist Hans Petter Aaserud står i spissen for et energisk lag av musikere som leverer en schlachtplate av popharmonier, rockedriv og slentrende jazz-eleganse med like stort overskudd. Aaserud er også en av Norges fremste låtskrivere, og har skrevet og produsert musikk for mange av Norges beste artister.
At Trang Fødsel tjuvstarter Jessheimdagene på Villa Sole, er midt i blinken.
Billettpris 325,- + avg
Inngang via Postgården.

Dato

09 aug 2023
Expired!

Tid

18:00

Mer info

Les mer

Sted

Villa Sole
Trondheimsveien 69, 2050 Jessheim
Les mer

Her holder vi til

Kulturbanken
Kreti & Pleti

Storgata 6
2050 Jessheim