Loading...
Tre Små 2

Tre Små Kinesere // Under kastanjetreet på Villa Sole

“KINESERNE KOMMER!”
Langt tilbake i urtida, i 1988, fant du denne graffitien overalt i Trondheim sentrum. Folk klødde seg i hodet og lurte på hva i h… dette kunne være. Mysteriet ble oppklart for de fleste trondhjemmere, og ellers i landet, da Tre Små Kineseres første album kom i 1990. Siden den gang har det blitt 12 album og hundrevis av konserter.
Og Risnes og Co ligger ikke på latsiden, for trioen startet 2023 med et smell! De slapp deres album nummer 13 (en retur til deres opprinnelige akustiske lydbilde) hånd i hånd med en etterlengtet norgesturné. Med seg på turneen har bandet helt nye låter – selvsagt i skjønn forening med gode, gamle klassikere fra en elsket katalog.
En konsert med Tre Små Kinesere er en ganske annerledes opplevelse enn det å sitte hjemme og plystre til platene. Kombinert med Risnes’ “toillprat” og gode historier mellom låtene, er noe av det som gjør disse konsertene til en minneverdig opplevelse.
Gutta leverer alltid, om det er 34 eller 340 i salen: “Vi håper selvsagt på det siste, og det innebærer at akkurat du får ut fingeren og dukker opp, om du vil synge eller ikke!”
“Kineseran” kommer til Villa Sole 12. august! Kommer du?

Dato

12 aug 2023
Expired!

Tid

16:00

Mer info

Les mer
Les mer

Her holder vi til

Kulturbanken
Kreti & Pleti

Storgata 6
2050 Jessheim