Loading...
Trine Rein Fb

Trine Rein // Under Kastanjetreet Villa Sole

«30 år på veien, og mer levende enn noensinne»
Endelig kom det nye albumet – ALIVE – fra Trine Rein, et album som er spekket med livserfaring, fengende melodier og aktiviserende rytmer! Nå er det tid for å reise ut i det ganske land for å fremføre denne nye musikken, samt kjente og kjære låter fra det etter hvert så enorme repertoaret fra denne særdeles erfarne artisten.
Musikken kan stå både med og uten et band i ryggen, og i dette tilfellet kommer Reins utrolige stemmeprakt om mulig enda bedre frem i en akustisk setting. Med sin faste gitarist, reiser hun i år rundt med konserten ‘ALIVE’, og krydrer i kjent stil konsertene sine med egne opplevelser og underholdende historier fra virkeligheten.
Det hører også med til historien at dette året markerer Trine Rein 30 år som soloartist – det er altså 30 år siden megahiten ‘Just Missed The Train’ for første gang så dagens lys på albumet ‘Finders Keepers’, og startet en ufattelig innholdsrik og spennende karriere i underholdningsbransjen som fortsatt lever i beste velgående.
Trine Rein inviterer til en hyggelig musikalsk ettermiddag på Villa Sole hvor publikum både får oppleve flotte musikalske fremføringer, og rørende såvel som morsomme innslag mellom låtene.
Hjertelig velkommen til Trine Rein akustisk!
Det serveres alkohol på dette arrangmentet.
Kafeen under Kastanjetreet åpner kl. 13.00

Dato

19 aug 2023
Expired!

Tid

16:00

Mer info

Billetter

Sted

Villa Sole
Trondheimsveien 69, 2050 Jessheim
Billetter

Her holder vi til

Kulturbanken
Kreti & Pleti

Storgata 6
2050 Jessheim