Loading...
Valentourettes

Valentourettes speller Jokke

Endelig kommer VALENTOURETTES tilbake til Kulturbanken Kreti & Pleti!
Vi gleder oss til gjensyn med denne gjengen, kjente og kjære låter og høy rockefaktor!

Valentourettes ble satt sammen i 2003 med det formål å fremføre Joachim Nilesens sanger på én enkelt konsert men mottagelsen på denne ene konserten var så enorm at gutta fikk blod på tann og fortsatte sammen.

Medlemmene har bakgrunn fra både Jokke & Valentinerne og Jokke Med Tourettes og som bandnavnet indikerer er dette en sammenslåing av disse to.

Med Petter Pogo på bass, Runar «Kula» Johannessen på trommer og selveste Petter Baarli på gitar utgjorde de en kraftpakke med lang fartstid og solid erfaring med materialet. Tarjei Foshaug har vært vokalist siden 2006 og leverer Joachims sanger med ekte innlevelse og har markert seg som en drivende frontfigur.

Siden 2003 har Valentourettes spilt mange hundre konserter med fulle hus fra Longyearbyen til Flekkefjord til stormende jubel og stor glede for både de som rakk å oppleve Jokke da han var blant oss, men også den oppvoksende slekt som måtte nøye seg med platene. Denne kvartetten fortsetter å overbevise både garva konsertgjengere og nye generasjoner fans av Joachim Nielsen og hans musikk om at rock er best på konsert. Fulle hus og stormende jubel følger hvor enn de spiller – landet over.
18 års grense.

Dato

19 nov 2022
Expired!

Tid

22:00

Mer info

Billetter
Billetter

Her holder vi til

Kulturbanken
Kreti & Pleti

Storgata 6
2050 Jessheim