Frode Johansen

TORSDAG 11. NOVEMBER 2021

*FÅ BILLETTER*
Dørene åpner kl 19
Konsertstart kl 20
Frode Johansen er den perfekte blandingen mellom musikk og stand-up; humor og alvor.
Frode Johansen startet sin musikalske karriere som pub-trubadur da han som 16-åring forsov seg til tverrfaglig eksamen på kokkeskolen. Han platedebuterte med egne låter i 2013 og har siden vært en av de mest hardtarbeidende artistene i visesjangeren i Norge.
Frode Johansen har blitt kalt mange ting: «Den norske visesangens arveprins», «En blanding av Øystein Sunde og Jo Nesbø» og «Norges beste låtskriver»
Han har turnert med Kaia Huuse, og Terje Formoe. Han har spilt over 150 konserter i året de siste tre årene, og han har fått strålende anmeldelser i både lokal og riksdekkende media.
Han er straks klar med sitt åttende album, og singlene; «Reisa vår er over», «Etter Koronaen» og «To halve helheter» blir utgitt utover høsten.
Tor Andersen i Ordentlig Radio sa om Johansens forrige album; «Best Aleine»: – Et usedvanlig og velkomponert album. Og NRK-veteranen Nils Åge Nonstad i NRK sier om «Vakringen Sover»; «Noen ganger blir man rørt fra første tone».
Låtene «En Liten Kopp Lykke», «Sølvgrå», «Akkurat som mamma», «Tommel Opp» og ikke minst harselasen «DAB» er andre kjente låter fra Frode-katalogen.